
Dispositivos e acessórios
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
Preparação 20min
Total 45min
3 portions
Ingredientes
-
lemon1
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
fresh green peas divided10 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish1 oz
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic clove to taste1
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
large eggs3
-
water60 oz
-
lemon juice½ oz
-
pasta tagliatelle (see Tip)6 oz
Nutrição por 1 portion
Energia
866.8 kcal /
3626.9 kJ
Proteína
34.1 g
Gordura
53.9 g
Hidratos de carbono
62 g
Fibra
8.7 g
Gordura saturada
13.7 g
Sódio
1752.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Spring Garden
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos