Dispositivos e acessórios
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
Preparação 20min
Total 45min
3 portions
Ingredientes
-
lemon1
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
10 oz frozen green peas, thawed, dividedfresh green peas divided10 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish1 oz
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic clove to taste1
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
large eggs3
-
water60 oz
-
½ oz white vinegarlemon juice½ oz
-
6 oz dried fettuccine pasta, (see Tip)pasta tagliatelle (see Tip)6 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1752.7 mg
Proteína
34.1 g
Energia
3626.9 kJ /
866.8 kcal
Gordura
53.9 g
Fibra
8.7 g
Gordura saturada
13.7 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spring Garden
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Turkey Taco Bowl
1h
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Tuscan White Bean Stew
1h
Chickpea Ratatouille
1h
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Tex-Mex Bowl
50min
Whole Chicken with Ratatouille
1h
One Pot Ravioli Soup
30min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min