Dispositivos e acessórios
Apples with cider sabayon sauce
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)2 - 3 tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
969 kJ /
232 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Nenhuma avaliação
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
Nenhuma avaliação
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
Nenhuma avaliação
Meat Stock Paste
Nenhuma avaliação
Courtesan au Chocolat
3h 15min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min
Vanilla ice cream sandwiches
13h 25min
Charoset
10min
Provençal tart
1h 15min
Chewy pistachio biscuits
45min
Aperol spritz sorbet
Nenhuma avaliação
Tuna mousse
10min