Versões compatíveis
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 750 g sunflower oil
- 500 g floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder
- 4 medium eggs
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¾ tsp ground black pepper
- 15 g fresh dill, cut in pieces
- malt vinegar, to taste
- 4 white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)
- 200 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
- 4 processed cheese slices
- 4 brioche burger buns
- tomato ketchup, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5855.7 kJ / 1399.6 kcal
- Proteína
- 53.6 g
- Hidratos de carbono
- 73.1 g
- Gordura
- 100.5 g
- Gordura saturada
- 15.5 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sódio
- 1525.6 mg
Receitas alternativas
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Soy Dressing
5 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
Nenhuma avaliação
Watermelon Ice Lollies
12 Std. 10 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Celeriac Remoulade (TM5)
10 Min
Fried Wontons
45min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45min
Smoked Salmon Pâté
5 Min