Dispositivos e acessórios
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
Preparação 10min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves60 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
fine sea salt20 g
-
garlic cloves3
-
frozen mussel meat cooked, defrosted400 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dried penne pasta400 g
-
water700 g
-
ground black pepper2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1501 mg
Proteína
17.8 g
Energia
1798.4 kJ /
429.8 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
57.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Spaghetti Bloody Brain
13h 30min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Seafood and Pork Stew
1h 10min
Browned Pork Rice
1h
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Three-milk Cake
2h
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Chicken with Peppers and Rice
1h