Dispositivos e acessórios
Velouté met Marokkaanse smaken
Preparação 10min
Total 35min
4 portie
Ingredientes
-
sjalotten in tweeën gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
tuinbonen, diepvries450 g
-
courgette in blokjes gesneden200 g
-
tomaten in blokjes gesneden200 g
-
water600 g
-
verse munt5 bladeren
-
verse koriander5 bladeren
-
gemalen komijn2 tl
-
zout aan te passen aan de smaak1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
8.5 g
Energia
652 kJ /
157 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
9.3 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ramadan
20 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Nenhuma avaliação
Vegan pudding
15min
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Horror punch
20min
Aardappelgoulash
1h
Green Godess Salade
20min
Glutenvrij Brood
3h 20min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2h
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Tomatensoep met Burrata
35min