Dispositivos e acessórios
Velouté met Marokkaanse smaken
Preparação 10min
Total 35min
4 portie
Ingredientes
-
sjalotten in tweeën gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
tuinbonen, diepvries450 g
-
courgette in blokjes gesneden200 g
-
tomaten in blokjes gesneden200 g
-
water600 g
-
verse munt5 bladeren
-
verse koriander5 bladeren
-
gemalen komijn2 tl
-
zout aan te passen aan de smaak1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
8.5 g
Energia
652 kJ /
157 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
9.3 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ramadan
20 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Gestoomde Chinese groenten
30min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Matzeballen
Nenhuma avaliação
Romige courgettensoep
35min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Miso Udon Noedels
20min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35min