Dispositivos e acessórios
Boemkool buffalo hapjes
Preparação 15min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
volkorenrijst40 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
bloemkool in roosjes gesneden1
-
rauwe cashewnoten90 g
-
sriracha saus70 g
-
kokosolie60 g
-
Worcestershire saus (veganistisch en glutenvrij - zie tips)2 tl
-
water, gefilterd240 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
9.9 g
Energia
1621.6 kJ /
386.1 kcal
Gordura
27.2 g
Fibra
8.8 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan hoofdgerechten
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Nenhuma avaliação
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Nenhuma avaliação
Cholent
Nenhuma avaliação
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Nenhuma avaliação
Spaghetti carbonara
30min
Verfrissende Melkdrank
5min
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Nenhuma avaliação
Roergebakken champignons
55min
Sushi donuts
50min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
De wafels van de foor
3h
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h