Dispositivos e acessórios
Boemkool buffalo hapjes
Preparação 15min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
volkorenrijst40 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
bloemkool in roosjes gesneden1
-
rauwe cashewnoten90 g
-
sriracha saus70 g
-
kokosolie60 g
-
Worcestershire saus (veganistisch en glutenvrij - zie tips)2 tl
-
water, gefilterd240 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
9.9 g
Energia
1621.6 kJ /
386.1 kcal
Gordura
27.2 g
Fibra
8.8 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan hoofdgerechten
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Nenhuma avaliação
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Tiramisu Smoothie
5min
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Nenhuma avaliação
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nenhuma avaliação
Bernse Aardappelrösti met Spek
Nenhuma avaliação
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Nenhuma avaliação
Kweeperentaart
50min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min