Courgettesalade met asperges en pompelmoes

Courgettesalade met asperges en pompelmoes

4.1 8 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
4 porties

Ingredientes

  • water en meer voor een ijsbad
    500 g
  • ijsblokje voor koeling
  • asperges in stukken (ong. 3 cm)
    350 g
  • courgette in schijfjes (ong. 1 cm)
    200 g
  • lente-uien gehalveerd
    2
  • olijfolie
    30 g
  • roze pompelmoes 50 g sap en de rest in partjes
    2
  • zout
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper
    1 snuifje
  • chiazaad
    2 tl
  • verse jonge spinazie
    80 g
  • walnoot, gepeld in stukken
    40 g
  • zonnebloempitten
    1 el
  • pompoenpitten
    1 el
  • verse bieslook versnipperd
    2 el

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 295.8 mg
Proteína 7.4 g
Energia 1010.5 kJ / 240.5 kcal
Gordura 17.5 g
Fibra 7.5 g
Gordura saturada 2 g
Hidratos de carbono 9.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...