Dispositivos e acessórios
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
Preparação 15min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
water en meer voor een ijsbad500 g
-
ijsblokje voor koeling
-
asperges in stukken (ong. 3 cm)350 g
-
courgette in schijfjes (ong. 1 cm)200 g
-
lente-uien gehalveerd2
-
olijfolie30 g
-
roze pompelmoes 50 g sap en de rest in partjes2
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
chiazaad2 tl
-
verse jonge spinazie80 g
-
walnoot, gepeld in stukken40 g
-
zonnebloempitten1 el
-
pompoenpitten1 el
-
verse bieslook versnipperd2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
295.8 mg
Proteína
7.4 g
Energia
1010.5 kJ /
240.5 kcal
Gordura
17.5 g
Fibra
7.5 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
9.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chili van rund met citroenfeta
45min
Halloween quiche
2h
Asperge-watermeloen salade
40min
Avocadomayonaise
15min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Rode bietensap
10min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Snelle kaassoufflés
45min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min