Boter plank met spinaziepesto

Boter plank met spinaziepesto

5.0 3 avaliações
Preparação 15min
Total 10min
20 porties

Ingredientes

  • slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
    500 g
    room, opklopbaar, 30-40% V.G.
  • melk
    20 g
  • Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
    50 g
    pecorino, in stukken gesneden (2 cm)
  • geroosterd en ongezouten cashewnoten
    40 g
  • bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
    90 g
  • knoflookteentje
    ½
  • extra vergine olijfolie
    60 g
  • zout
    ¼ tl
  • gemalen zwarte peper
    ¼ tl
  • Parma ham
    10 sneetjes

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 332 mg
Proteína 5 g
Energia 766.1 kJ / 183.1 kcal
Gordura 17.5 g
Fibra 0.3 g
Gordura saturada 7.7 g
Hidratos de carbono 2.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...