Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
500
g slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
ou room, opklopbaar, 30-40% V.G. - 20 g melk
-
50
g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (2 cm)
ou pecorino, in stukken gesneden (2 cm) - 40 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 90 g bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
- ½ knoflookteentje
- 60 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 10 sneetjes Parma ham
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 766.1 kJ / 183.1 kcal
- Proteína
- 5 g
- Hidratos de carbono
- 2.3 g
- Gordura
- 17.5 g
- Gordura saturada
- 7.7 g
- Fibra
- 0.3 g
- Sódio
- 332 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Maïsbrood en cheddar muffins
Nenhuma avaliação
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Nenhuma avaliação
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Franse brunch
Nenhuma avaliação
Dadel curry dip
5 Min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Nenhuma avaliação
Groentencurry met rijst
Nenhuma avaliação
Vanille-ijs sandwiches
13 godz. 25 min
Koken van gierst
Nenhuma avaliação