Dispositivos e acessórios
Boter plank met spinaziepesto
Preparação 15min
Total 10min
20 porties
Ingredientes
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
332 mg
Proteína
5 g
Energia
766.1 kJ /
183.1 kcal
Gordura
17.5 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
2.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Foodtrends 2023
17 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Nenhuma avaliação
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Appel-notenbrood
1h 25min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Cashew- en kokosmelk
10min
Gegrilde kaas met champignons
Nenhuma avaliação
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Gefermenteerde wortelen
Nenhuma avaliação
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Nenhuma avaliação
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Nenhuma avaliação
Pindakaas Bosbessen Rolls
Nenhuma avaliação