Boter plank met spinaziepesto
TM6 TM5

Boter plank met spinaziepesto

5.0 (2 avaliações )

Ingredientes

  • 500 g slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
    ou room, opklopbaar, 30-40% V.G.
  • 20 g melk
  • 50 g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (2 cm)
    ou pecorino, in stukken gesneden (2 cm)
  • 40 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
  • 90 g bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
  • ½ knoflookteentje
  • 60 g extra vergine olijfolie
  • ¼ tl zout
  • ¼ tl gemalen zwarte peper
  • 10 sneetjes Parma ham

Nutrição
por 1 portie
Energia
766.1 kJ / 183.1 kcal
Proteína
5 g
Hidratos de carbono
2.3 g
Gordura
17.5 g
Gordura saturada
7.7 g
Fibra
0.3 g
Sódio
332 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas