
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
500
g slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
ou room, opklopbaar, 30-40% V.G. - 20 g melk
-
50
g Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
ou pecorino in stukken gesneden (2 cm) - 40 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 90 g bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
- ½ knoflookteentje
- 60 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 10 sneetjes Parma ham
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 183.1 kcal / 766.1 kJ
- Proteína
- 5 g
- Gordura
- 17.5 g
- Hidratos de carbono
- 2.3 g
- Fibra
- 0.3 g
- Gordura saturada
- 7.7 g
- Sódio
- 332 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Boemkool buffalo hapjes
Nenhuma avaliação
Champignon en spinazie lasagne
Nenhuma avaliação
Ovenburger
1h 45min
Franse brunch
Nenhuma avaliação
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Nenhuma avaliação
Spek en fontina gerolde pizza
Nenhuma avaliação
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Boekweit met champignons
25min
Nyonya kip-curry bun
Nenhuma avaliação
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
Nenhuma avaliação
Demo recept Bessenschuim
Nenhuma avaliação
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min