Dispositivos e acessórios
Caramel Sous-Vide Pineapple
Preparação 10min
Total 1h 30min
12 pieces
Ingredientes
-
pineapple, fresh (approx. 700 g)1
-
liquid caramel divided450 g
-
star anise divided2
-
pink peppercorns divided20
-
water to fully submerge bags (not higher than the max fill level)
-
lemon juice30 g
-
ice cream, any type or coconut sorbet, to serve
-
pistachios, unsalted to garnish
-
fresh mint leaves to garnish6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 pieces
Sódio
185.7 mg
Proteína
4.5 g
Energia
1539 kJ /
367.8 kcal
Gordura
6.4 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
78.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pineapple Passion
18 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Caramelized Apple Spirals
Nenhuma avaliação
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Nenhuma avaliação
Black Lemonade
144h
Caesar Dressing
10min
Gefilte Fish
1h 10min
Salsa Brava
10min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min
Beet Vinaigrette
15min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min
Hollandaise sauce
15min
Hollandaise
15min