Dispositivos e acessórios
Chocolate miso eclairs
Preparação 30min
Total 1h 45min
12 portions
Ingredientes
Miso pastry cream
-
egg1
-
egg yolks4
-
caster sugar125 g
-
milk250 g
-
cornflour50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
white miso paste to taste2 tbsp
Choux pastry
-
water70 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces75 g
-
milk100 g
-
plain flour130 g
-
eggs (approx. 4), lightly beaten200 g
Chocolate topping
-
pouring (whipping) cream100 g
-
glucose1 tsp
-
dark chocolate broken into small pieces150 g
-
sea salt flakes to sprinkle
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
316 mg
Proteína
7.3 g
Energia
1313.2 kJ /
313.9 kcal
Gordura
18.1 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
30.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Meringues
5 Std.
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
6 Std. 10 Min
Tempered chocolate
40 Min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Vanilla ice cream
12 Std.
Chocolate sauce
20 Min
Portuguese-style crème brûlée
25 Min
Freeform basic bread
1 Std. 35 Min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 Std. 25 Min
Salted caramel sauce
40 Min
Pavlova
6 Std.