Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen caramel ganache
Preparação 10min
Total 4h 40min
600 g
Ingredientes
-
caster sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
white chocolate cut into pieces230 g
-
salted butter cut into pieces90 g
-
vinegar50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 600 g
Sódio
878 mg
Proteína
16.9 g
Energia
13938.2 kJ /
3331.3 kcal
Gordura
191.2 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
118.5 g
Hidratos de carbono
404.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Boston Bun
2h 45min
Anniversary Cake
2h
Pear and ginger paste
26h 25min
Custard horns
1h 45min
Baguettes
3h 45min
Cinnamon buns
3h 5min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1h 30min
Vanilla Syrup
40min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min