Versões compatíveis
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Herbed Butter
- ½ shallot
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 oz unsalted butter, softened
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
French Bistro Potato Salad & Steaks
- 4 fresh chives, cut into pieces (1 in.)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 spring onions (approx. 1 oz), cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz red wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 17 ½ oz boiling water
- 24 ½ oz baby gold potatoes, quartered
- 4 sirloin steaks (approx. 8 oz ea., 1½ in. thick), patted dry with paper towel
- vegetable oil, to brush
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2924 kJ / 700 kcal
- Proteína
- 53 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Gordura
- 41 g
- Gordura saturada
- 32.9 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sódio
- 575.8 mg
Receitas alternativas
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2 godz. 55 min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1h 10min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Wild Rice Pork Pilaf
1h 10min
Ground Bison Meat
35min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1h