Dispositivos e acessórios
Tomato Crusted Salmon with Rice
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh salmon fillets, skinless 4 pieces (approx. 5 oz ea.)20 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained and oil reserved (see Tip)3 ½ oz
-
tomato paste1 oz
-
garlic cloves divided2
-
honey1 ½ tsp
-
bread crumbs2 oz
-
salt divided4 pinches
-
fresh ground pepper2 pinches
-
yellow onions in pieces2 ½ oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle1 oz
-
long-grain rice7 oz
-
broccoli florets small5 ½ oz
-
red bell pepper diced (¼ in.)4 oz
-
water14 oz
-
vegetable stock cube broken into pieces1
-
lemon juice½ oz
-
fresh parsley leaves only1 - 2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1580.5 mg
Proteína
43.8 g
Energia
2932.9 kJ /
701 kcal
Gordura
27.6 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
72.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Baja-Style Fish Tacos
30min
Chicken Noodle Soup
50min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Chicken and Bulgur Soup
40min
Steak au Poivre
20min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Bolognese Sauce
1h 10min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min