Dispositivos e acessórios
Tomato Crusted Salmon with Rice
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh salmon fillets, skinless 4 pieces (approx. 5 oz ea.)20 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained and oil reserved (see Tip)3 ½ oz
-
tomato paste1 oz
-
garlic cloves divided2
-
honey1 ½ tsp
-
bread crumbs2 oz
-
salt divided4 pinches
-
fresh ground pepper2 pinches
-
yellow onions in pieces2 ½ oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle1 oz
-
long-grain rice7 oz
-
broccoli florets small5 ½ oz
-
red bell pepper diced (¼ in.)4 oz
-
water14 oz
-
vegetable stock cube broken into pieces1
-
lemon juice½ oz
-
fresh parsley leaves only1 - 2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1580.5 mg
Proteína
43.8 g
Energia
2932.9 kJ /
701 kcal
Gordura
27.6 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
72.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Beef Stroganoff
40min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
One Pot Ravioli Soup
30min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Fish and Zucchini
35min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min