Dispositivos e acessórios
Chinese pork with vegetables
Preparação 45min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
pork fillet cut into strips (5 mm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soy sauce50 g
-
dried rice noodles300 g
-
vegetable oil50 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger grated1 tsp
-
red onion cut into wedges150 g
-
red capsicum cut into strips (5 mm x 5 cm)150 g
-
carrot cut into strips (5 mm x 5 cm)150 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
water1280 g
-
oyster sauce70 g
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed100 g
-
baby bok choy roughly chopped150 g
-
salt1 tsp
-
fresh long red chilli sliced diagonally1
-
roasted unsalted cashew nuts2 tbsp
-
spring onions/shallots sliced diagonally2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1444.2 mg
Proteína
31.7 g
Energia
2041 kJ /
486 kcal
Gordura
11.3 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
60.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Quick and easy pork noodles
20min
Kung Pao chicken
1h 30min
Sticky Chilli Beef
55min
Sweet and sour pork
40min
Sticky sesame chicken
40min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Asian-style pork noodles
1h
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min