Dispositivos e acessórios
Chicken and leek pot pies
Preparação 20min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
Pie filling
-
leeks (approx. 500 g)2 - 3
-
water400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
dried bay leaf1
-
skinless chicken thigh fillets cut into pieces (2-3 cm)700 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
carrots cut into pieces (1-2 cm)200 g
White sauce
-
salted butter50 g
-
plain flour50 g
-
Dijon mustard2 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
ready-made puff pastry (see Tips)2 sheets
-
egg yolk beaten
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
641.5 mg
Proteína
17.8 g
Energia
2306.8 kJ /
551.3 kcal
Gordura
41 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
20.6 g
Hidratos de carbono
38.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Newsletter 2025
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Red velvet cake
2 godz. 20 min
Toad in the hole
25 godz. 25 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Whitebait fritters
35 min
Muffin pan chorizo frittatas
30 min
Lolly cake
4 godz. 5 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Chicken with almonds
45 min