Dispositivos e acessórios
Classic trifle
Preparação 15min
Total 4h
10 portions
Ingredientes
-
sponge fingers (approx. 100 g)10 - 12
-
sherry (optional)3 tbsp
Raspberry jelly
-
gelatine leaves6
-
chilled water (approx. 350 g), to soak
-
frozen raspberries400 g
-
canned sliced peaches800 g
-
caster sugar150 g
-
water50 g
Custard
-
milk500 g
-
eggs2
-
plain flour50 g
-
caster sugar80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
flaked almonds toasted8 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
85.5 mg
Proteína
9.3 g
Energia
2163.6 kJ /
517.1 kcal
Gordura
29.9 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
15.8 g
Hidratos de carbono
55.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Retro
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Yorkshire puddings
3h 40min
Chocolate butter cream
10min
Custard
10min
Sticky toffee puddings
1h
Sweet Pastry Tartlets
1h 45min
Jamaican style ginger cake
1h 20min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Viennese whirl mince pies
1h 40min
Classic christmas fruit mince
1h 10min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Cheese Sauce
15min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min