Dispositivos e acessórios
Classic trifle
Preparação 15min
Total 4h
10 portions
Ingredientes
-
sponge fingers (approx. 100 g)10 - 12
-
sherry (optional)3 tbsp
Raspberry jelly
-
gelatine leaves6
-
chilled water (approx. 350 g), to soak
-
frozen raspberries400 g
-
canned sliced peaches800 g
-
caster sugar150 g
-
water50 g
Custard
-
milk500 g
-
eggs2
-
plain flour50 g
-
caster sugar80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
flaked almonds toasted8 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
85.5 mg
Proteína
9.3 g
Energia
2163.6 kJ /
517.1 kcal
Gordura
29.9 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
15.8 g
Hidratos de carbono
55.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Retro
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Honeycomb butter
10min
Toad in the hole
25h 25min
Yorkshire puddings
3h 40min
Rhubarb crumble
45min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Victoria sponge cake
1h 20min
Icing sugar
10min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Shortcrust pastry
5min
Custard
10min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Toad in the Hole
1h