Dispositivos e acessórios
Hazelnut meringue roulade
Preparação 20min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
hazelnuts roasted and skins removed100 g
-
egg whites4
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
canned mandarin segments drained310 g
-
dark chocolate (gluten free), broken into pieces60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
62.1 mg
Proteína
7.5 g
Energia
2090.3 kJ /
497.7 kcal
Gordura
32.5 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
14.6 g
Hidratos de carbono
45.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate volcanos
55min
Meringues
5h
Lemon meringue pie
3h
Chocolate mousse
3h 20min
Chocolate sauce
20min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Chocolate fondants
30min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Chocolate raspberry puddings
40min
Pavlova
6h