Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 8 sprigs fresh parsley, leaves only
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 150 g dill pickled cucumbers cut into pieces, reserving pickling liquid
- 120 g carrot, cut into pieces
- 140 g celeriac, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g rapeseed oil
- 100 g pork sausage, smoked, (Kielbasa), cut into slices, then into halves (see Tip)
- 250 g beef chuck steak, cut into pieces (2 cm)
- 200 g boneless pork shoulder, cut into pieces (2 cm)
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 3 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 100 g ham smoked, cut into pieces (1 cm)
- 60 g tomato paste
- 100 g mushroom, in oil, cut into pieces
- 35 g pitted green olives, cut into halves
- ½ tsp ground black pepper
- 6 tbsp sour cream, to serve
- 6 slices lemon, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1312.3 kJ / 313.6 kcal
- Proteína
- 21.5 g
- Hidratos de carbono
- 10.7 g
- Gordura
- 21.1 g
- Gordura saturada
- 6.7 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sódio
- 1134.9 mg
Receitas alternativas
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Liver Cake
1h 50min
Zurich-style veal strips with potatoes
2hod. 50min
Pork fillet with mustard
35min
Sauerkraut soup
50min
Baked Cabbage Pierogis
2 godz. 30 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Creamy turkey stew (TM6)
3 Std. 50 Min
Rabbit stew
1 godz.
Seafood bisque
1h 10min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1h 30min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min