Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 8 sprigs fresh parsley, leaves only
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 150 g dill pickled cucumbers cut into pieces, reserving pickling liquid
- 120 g carrot, cut into pieces
- 140 g celeriac, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g rapeseed oil
- 100 g pork sausage, smoked, (Kielbasa), cut into slices, then into halves (see Tip)
- 250 g beef chuck steak, cut into pieces (2 cm)
- 200 g boneless pork shoulder, cut into pieces (2 cm)
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 3 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 100 g ham smoked, cut into pieces (1 cm)
- 60 g tomato paste
- 100 g mushroom, in oil, cut into pieces
- 35 g pitted green olives, cut into halves
- ½ tsp ground black pepper
- 6 tbsp sour cream, to serve
- 6 slices lemon, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1312.3 kJ / 313.6 kcal
- Proteína
- 21.5 g
- Hidratos de carbono
- 10.7 g
- Gordura
- 21.1 g
- Gordura saturada
- 6.7 g
- Fibra
- 2.7 g
- Sódio
- 1134.9 mg
Receitas alternativas
Honey and herb pork loin
4 Std. 10 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Green egg whites and ham omelette
35min
Goulash soup
2h 35 min.
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Nenhuma avaliação
Grisons barley soup
1h 15min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15h
Sauerkraut soup
50min
Ukrainian chebureks
1h 35 min.
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Beef Goulash Soup
1h 15min