
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 8 sprigs fresh parsley leaves only
- 8 sprigs fresh dill leaves only
- 150 g dill pickled cucumbers cut into pieces, reserving pickling liquid
- 120 g carrot cut into pieces
- 140 g celeriac cut into pieces
- 100 g onion cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g rapeseed oil
- 100 g pork sausage, smoked (Kielbasa), cut into slices, then into halves (see Tip)
- 250 g beef chuck steak cut into pieces (2 cm)
- 200 g boneless pork shoulder cut into pieces (2 cm)
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 3 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 100 g ham smoked, cut into pieces (1 cm)
- 60 g tomato paste
- 100 g mushroom, in oil cut into pieces
- 35 g pitted green olives cut into halves
- ½ tsp ground black pepper
- 6 tbsp sour cream to serve
- 6 slices lemon to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 313.6 kcal / 1312.3 kJ
- Proteína
- 21.5 g
- Gordura
- 21.1 g
- Hidratos de carbono
- 10.7 g
- Fibra
- 2.7 g
- Gordura saturada
- 6.7 g
- Sódio
- 1134.9 mg
Receitas alternativas
Sauerkraut soup
50min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1h 30min
Bellini
5min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min
Liver cake
1h 50min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2h 30min
Cheese mousse
10min
Peas and jamon
40min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min