Dispositivos e acessórios
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
7 oz cheddar cheese, cut into piecesGouda cheese cut into pieces7 oz
-
yellow onion cut into pieces3 oz
-
garlic clove1
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
water14 oz
-
whole milk7 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
4313 mg
Proteína
76.9 g
Energia
6961.2 kJ /
1663.8 kcal
Gordura
120.8 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
70.1 g
Hidratos de carbono
67 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Paella
1h
Cooking Long Pasta
Nenhuma avaliação
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10min
Jersey Beef
30min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Southern Black-Eyed Peas
1h 35min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Southern Mac & Cheese
30min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min