Dispositivos e acessórios
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
7 oz cheddar cheese, cut into piecesGouda cheese cut into pieces7 oz
-
yellow onion cut into pieces3 oz
-
garlic clove1
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
water14 oz
-
whole milk7 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
4313 mg
Proteína
76.9 g
Energia
6961.2 kJ /
1663.8 kcal
Gordura
120.8 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
70.1 g
Hidratos de carbono
67 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Faworki (crostoli)
2 Std.
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
Keine Bewertungen
Cacio e Pepe
30 Min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 Min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Blood Orange Margarita
15 Min
Smalec (pork rillettes)
3 Std. 10 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Four Cheese Pizza
25 Min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 Std. 5 Min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min