Dispositivos e acessórios
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
tomato paste2 oz
-
olive oil½ oz
-
baby gold potatoes diced (1 in.)8 oz
-
butternut squash diced (1 in.)8 oz
-
red bell peppers diced (1 in.)4 oz
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 2-3 pieces)16 oz
-
salt1 tsp
-
water35 oz
-
pasta, dried, type fidelini or fideo (see Tip)3 ½ oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
479.5 mg
Proteína
16.4 g
Energia
1311.1 kJ /
313.4 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
27.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Spanish Rice
35min
Red Beans and Rice
1h 15min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Wild Rice Pork Pilaf
1h 10min
Fish and Zucchini
35min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min