Dispositivos e acessórios
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
tomato paste2 oz
-
olive oil½ oz
-
baby gold potatoes diced (1 in.)8 oz
-
butternut squash diced (1 in.)8 oz
-
red bell peppers diced (1 in.)4 oz
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 2-3 pieces)16 oz
-
salt1 tsp
-
water35 oz
-
pasta, dried, type fidelini or fideo (see Tip)3 ½ oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
479.5 mg
Proteína
16.4 g
Energia
1311.1 kJ /
313.4 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
27.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Ground Beef Taco Filling
25min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Cheese Arepas
50min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min