Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 eieren
- 120 g suiker
- 10 g boter, om in te vetten
- 100 g bloem, bij voorkeur gezeefd en 1 el om de vorm te bestuiven
- 20 g ongezoete cacaopoeder, bij voorkeur gezeefd
- 150 g donkere chocolade, in stukken
- 550 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 80 g poedersuiker
- 400 g amarena kersen, op siroop (nettogewicht 220 g, bewaar de siroop)
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 2328 kJ / 554 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 56 g
- Gordura
- 33 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Cheesecake (ongebakken)
5u. 30min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min
Vegan boter
Nenhuma avaliação
Zalm met waterkerskorst
Nenhuma avaliação
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Appels met cidersabayon
Nenhuma avaliação
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Glutenvrije frambozen rolgebak
Nenhuma avaliação
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Slagroom
10 Min