Dispositivos e acessórios
Lemon Rice
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
gingelly oil2 tsp
-
mustard seeds1 tsp
-
urad dhall1 tsp
-
chana dhal soaked for 20 minutes, drained1 tsp
-
curry leaves deveined2 sprigs
-
ground turmeric½ tsp
-
asafoetida1 pinch
-
salt adjust to taste1 tsp
-
roasted peanuts with skin, plus extra for garnishing20 g
-
roasted cashew nuts without skin, plus extra for garnishing20 g
-
cooked rice (type Basmathi) (see tip)450 g
-
lemon juicelime juice60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
610 mg
Proteína
4 g
Energia
671 kJ /
160 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Deepavali Festive Delights
16 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Mutton Peratal
1h 25min
Lion's Mane Mushroom Curry
45min
Idli
15h 40min
Pilau rice using rice mode
40min
Sambhar Masala
25min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1h 50min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Potato Peratal
40min
Aloo Beetroot Tikki
1h
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Malabar Prawn Curry
1h 25min
Ginger Garlic Paste
10min