Versões compatíveis
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g bloem
- 70 g broodkruim
- 4 eieren
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 300 g water
- 200 g aardappelen, geschild, in blokjes (1,5 cm)
- 4 kippenbouten, zonder vel
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in kleine stukjes
- 1 ½ tl zout
- ½ tl peper
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl paprika, zoet
- 150 g mozzarella, in blokjes
- olie om te frituren
Mayonaisedip
- 200 g zonnebloemolie
- 40 g rode ui
- 1 ei
- 1 tl citroensap
- 2 tl sriracha saus
- 2 snuifjes peper
- 3 snuifjes zout
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 4732.4 kJ / 1131.1 kcal
- Proteína
- 62.3 g
- Hidratos de carbono
- 38.5 g
- Gordura
- 81.3 g
- Gordura saturada
- 20.9 g
- Fibra
- 2.9 g
- Sódio
- 1828.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Nenhuma avaliação
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nenhuma avaliação
Tunesische Chorba
45 Min
Ovenburger
1sa 45 dk
Rugelach met pistache-halva
Nenhuma avaliação
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nenhuma avaliação
Ingemaakte citroenen
Nenhuma avaliação
Tomatenmannetjes
Nenhuma avaliação
Piadina uit Emilia Romagna
15 min