Versões compatíveis
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g bloem
- 70 g broodkruim
- 4 eieren
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 300 g water
- 200 g aardappelen, geschild, in blokjes (1,5 cm)
- 4 kippenbouten, zonder vel
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in kleine stukjes
- 1 ½ tl zout
- ½ tl peper
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl paprika, zoet
- 150 g mozzarella, in blokjes
- olie om te frituren
Mayonaisedip
- 200 g zonnebloemolie
- 40 g rode ui
- 1 ei
- 1 tl citroensap
- 2 tl sriracha saus
- 2 snuifjes peper
- 3 snuifjes zout
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 4732.4 kJ / 1131.1 kcal
- Proteína
- 62.3 g
- Hidratos de carbono
- 38.5 g
- Gordura
- 81.3 g
- Gordura saturada
- 20.9 g
- Fibra
- 2.9 g
- Sódio
- 1828.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nenhuma avaliação
Vegan pudding
15 Min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Tempé
48 Std.
Batbout met kaas
30min
Tunesische Chorba
45min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Pierogi met vlees
1h
Maanzaad-mayonaise
Nenhuma avaliação
Vegan mayonaise
Nenhuma avaliação
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min