Dispositivos e acessórios
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Preparação 30min
Total 1h 30min
4 porties
Ingredientes
-
bloem70 g
-
broodkruim70 g
-
eieren4
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
water300 g
-
aardappelen geschild, in blokjes (1,5 cm)200 g
-
kippenbouten, zonder vel4
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in kleine stukjes30 g
-
zout1 ½ tl
-
peper½ tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
paprika, zoet1 tl
-
mozzarella in blokjes150 g
-
olie om te frituren
Mayonaisedip
-
zonnebloemolie200 g
-
rode ui40 g
-
ei1
-
citroensap1 tl
-
sriracha saus2 tl
-
peper2 snuifjes
-
zout3 snuifjes
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Sódio
1828.3 mg
Proteína
62.3 g
Energia
4732.4 kJ /
1131.1 kcal
Gordura
81.3 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
20.9 g
Hidratos de carbono
38.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers met een twist
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nenhuma avaliação
Sloppy Gold Rush Burgers
Nenhuma avaliação
Pindakaas Bosbessen Rolls
Nenhuma avaliação
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Zalm met rijst en champignons
30min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Batbout met kaas
30min
Tunesische Chorba
45min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Oost-Europese brunch
Nenhuma avaliação
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nenhuma avaliação
Crème anglaise
15min