
Versões compatíveis
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g bloem
- 70 g broodkruim
- 4 eieren
- 50 g Parmezaanse kaas in stukken
- 300 g water
- 200 g aardappelen geschild, in blokjes (1,5 cm)
- 4 kippenbouten, zonder vel
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in kleine stukjes
- 1 ½ tl zout
- ½ tl peper
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl paprika, zoet
- 150 g mozzarella in blokjes
- olie om te frituren
Mayonaisedip
- 200 g zonnebloemolie
- 40 g rode ui
- 1 ei
- 1 tl citroensap
- 2 tl sriracha saus
- 2 snuifjes peper
- 3 snuifjes zout
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1131.1 kcal / 4732.4 kJ
- Proteína
- 62.3 g
- Gordura
- 81.3 g
- Hidratos de carbono
- 38.5 g
- Fibra
- 2.9 g
- Gordura saturada
- 20.9 g
- Sódio
- 1828.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Hummus
5min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Nenhuma avaliação
Kimchi kaasdip
Nenhuma avaliação
Sushi tacos
1h
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Nenhuma avaliação
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Crème anglaise
15min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Lactosevrije luikse wafels
Nenhuma avaliação
Piadina uit Emilia Romagna
15min