![Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F9D9A687-D684-46B7-8F3B-AF4C899AC002/Derivates/118DD4F3-8B47-45C1-AB7B-5A2926EA92A3.jpg)
Versões compatíveis
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chocoladebonentaart
- 120 g boter in blokjes gesneden, plus extra voor het invetten
- 400 g kidneybonen, uit blik, licht gespoeld en uitgelekt
-
1
el water
ou 1 el gezette koffie - 5 eieren, medium (53-63 g)
- 1 el vanillepasta
- 180 g kokosbloesemsuiker
- 70 g cacaopoeder, ongezoet
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- ½ tl zeezout
Kokosnoot botercrème glazuur
- 200 g kokosbloesemsuiker
- 20 g volle melk
- 80 g boter, zacht
- 1 tl vanillepasta
- 1 ½ el cacaopoeder, ongezoet
- Nutrição
- por 1 sneetje
- Energia
- 1356 kJ / 322 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 37 g
- Gordura
- 17 g
- Fibra
- 3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Nenhuma avaliação
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Nenhuma avaliação
Kikkererwten shoarma salade bowl
Nenhuma avaliação
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Avocadosap met dadels
5 Min
Batbout met kaas
30 Min
Harira
7小时
Rugelach met pistache-halva
Nenhuma avaliação
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nenhuma avaliação
Limonade
5 Min
Pistache en amandel filo spiraal
Nenhuma avaliação
IJskroon van meringue en frambozen
Nenhuma avaliação