Dispositivos e acessórios
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Preparação 10min
Total 2h 15min
12 porties
Ingredientes
Chocoladebonentaart
-
boter in blokjes gesneden, plus extra voor het invetten120 g
-
kidneybonen, uit blik licht gespoeld en uitgelekt400 g
-
1 el gezette koffiewater1 el
-
eieren, medium (53-63 g)5
-
vanillepasta1 el
-
kokosbloesemsuiker180 g
-
cacaopoeder, ongezoet70 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
zeezout½ tl
Kokosnoot botercrème glazuur
-
kokosbloesemsuiker200 g
-
volle melk20 g
-
boter zacht80 g
-
vanillepasta1 tl
-
cacaopoeder, ongezoet1 ½ el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
6 g
Energia
1356 kJ /
322 kcal
Gordura
17 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Suikervrije lekkernijen
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Batbout met kaas
30min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Geode cake
Nenhuma avaliação
Bernse Aardappelrösti met Spek
Nenhuma avaliação
Ovenburger
1h 45min
Gestoomde marmercake
1h 30min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nenhuma avaliação
Gestoomde spinaziecake
35min
Vegan croissants met notenvulling
Nenhuma avaliação
Pindakaas Bosbessen Rolls
Nenhuma avaliação
Muntthee
25min