
Dispositivos e acessórios
Nuci caju cu cocos, limetă și chilli jalapeño
Preparação 5min
Total 25min
600 g
Ingredientes
-
miere (din flori de portocal sau simplă)60 g
-
ulei de cocos30 g
-
sare de mare¼ linguriță
-
fulgi de chilli3 lingurițe
-
fulgi de chilli jalapeño4 lingurițe
-
nucă de cocos rasă, deshidratată, neîndulcită60 g
-
caju crud500 g
-
limete doar coaja rasă fin2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 600 g
Proteína
92.5 g
Energia
15514 kJ /
3708 kcal
Gordura
308.2 g
Hidratos de carbono
141.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Bune de pus sub brad
10 Receitas
Internacional
Internacional