Dispositivos e acessórios
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces3 stalks
-
fresh turmeric peeled and cut into pieces40 g
-
fresh galangal peeled and cut into pieces50 g
-
makrut lime leaves10
-
vegetable oil50 g
-
Korean chilli paste (gochujang)10 g
-
ground turmeric¾ tsp
-
coconut cream500 g
-
palm sugar20 g
-
coconut water300 g
-
fish sauce standard or vegan1 tsp
-
xanthan gum (see Tips)1 - 2 pinches
-
freshly squeezed lime juice20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
337.7 mg
Proteína
5.7 g
Energia
1986.8 kJ /
474.9 kcal
Gordura
38.5 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
25.7 g
Hidratos de carbono
29.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Beef Rendang
1h 35min
Indonesian yellow spice paste
40min
Creamy chicken curry and rice
45min
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Quick and easy pork noodles
20min
Beef and cashew nut yellow curry
25min