Dispositivos e acessórios
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces3 stalks
-
fresh turmeric peeled and cut into pieces40 g
-
fresh galangal peeled and cut into pieces50 g
-
makrut lime leaves10
-
vegetable oil50 g
-
Korean chilli paste (gochujang)10 g
-
ground turmeric¾ tsp
-
coconut cream500 g
-
palm sugar20 g
-
coconut water300 g
-
fish sauce standard or vegan1 tsp
-
xanthan gum (see Tips)1 - 2 pinches
-
freshly squeezed lime juice20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
337.7 mg
Proteína
5.7 g
Energia
1986.8 kJ /
474.9 kcal
Gordura
38.5 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
25.7 g
Hidratos de carbono
29.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Thai watermelon salad
50min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1h 50min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2h 30min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Yellow Curry noodle soup
20min
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Lamb fajitas
30min