Dispositivos e acessórios
Indonesian white spice paste
Preparação 5min
Total 35min
500 g
Ingredientes
-
garlic cloves125 g
-
eschalots175 g
-
candlenuts toasted125 g
-
white sugar15 g
-
ground coriander1 tsp
-
vegetable oil80 g
-
water50 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Sódio
1933.7 mg
Proteína
22.5 g
Energia
8207.4 kJ /
1961.6 kcal
Gordura
175.9 g
Fibra
19.2 g
Gordura saturada
26.7 g
Hidratos de carbono
103.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indonesian
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1h 45min
Indonesian red spice paste
45min
Balinese Betutu chicken
5h 35min
Indonesian yellow spice paste
40min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Sauerkraut
12h 15min
Madurese Chicken Satay
1h 30min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Madurese chicken satay
1h 30min
Easy Chinese beef and tomato
40min