Dispositivos e acessórios
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
squid rings300 g
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra to fry15 g
-
smoked paprika2 tsp
-
leek trimmed, white part only, cut into slices350 g
-
capsicum deseeded and cut into slices350 g
-
doongara rice brown (see Tips)150 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)2 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
water plus 2 tablespoons to fry500 g
-
pipis500 g
-
fresh basil leaves only, to garnish2 sprigs
-
lemon cut into wedges, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
422.5 mg
Proteína
25.5 g
Energia
1312.5 kJ /
315 kcal
Gordura
8 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
30.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Whipped Kahlua® coffee
5min
Thai Tomyum zoodle soup
45min
Barbecued pork ribs
28h 10min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Sunday lamb roast
Nenhuma avaliação
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25h 20min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min