Dispositivos e acessórios
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves12
-
natural yoghurt200 g
-
ground cumin plus extra for sprinkling¼ tsp
-
ground smoked paprika plus extra for sprinkling¼ tsp
-
salt plus extra for sprinkling2 pinches
-
ground black pepper plus extra for sprinkling2 pinches
-
water500 g
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)400 g
-
oil1 tbsp
-
lamb cutlets trimmed (see Tip)8
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
baby pickled capers1 tbsp
-
cherry tomatoes cut into halves12
-
avocado flesh only, cut into pieces1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
303.1 mg
Proteína
20.6 g
Energia
1697 kJ /
404 kcal
Gordura
29.7 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lamb and feta meatballs
30 menit
Pork meatballs with couscous
50 menit
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 menit
Chicken and cashews
55 menit
Beef stroganoff
35 menit
Layered lamb curry
1j
Caprese hasselback chicken
40 menit
Chicken Caesar pasta salad
55 menit
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 menit
Beef ragu
1j 25 menit
Asian chicken noodle salad
45 menit
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 menit