Dispositivos e acessórios
Pulled pork with apple and fennel salad
Preparação 20min
Total 2h 45min
4 portions
Ingredientes
Pulled pork
-
red onion cut into halves140 g
-
olive oil20 g
-
taco seasoning (see Tips)1 - 2 tbsp
-
rice malt syrup20 g
-
apple cider vinegar50 g
-
Worcestershire sauce40 g
-
soy sauce20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
pork loin cut into cubes (3 cm)900 g
-
cornflour1 ½ tbsp
Salad and assembly
-
red apple cut into thin slices (see Tips)1
-
fennel bulb cut into thin slices (see Tips)1
-
rocket60 g
-
bread of choice (see Tips)
-
avocado flesh only, cut into thin slices1
-
sour cream to serve
-
fresh coriander leaves to serve
-
lime cut into wedges (optional)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1811.8 mg
Proteína
58.9 g
Energia
3969.8 kJ /
945 kcal
Gordura
50.8 g
Fibra
14.1 g
Gordura saturada
15.4 g
Hidratos de carbono
56.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Asian chicken noodle salad
45min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Thai beef salad with noodles
1h
Pork san choy bau
25min
Jalapeño poppers
35min
Caprese hasselback chicken
40min
Sticky sesame chicken
40min
Layered lamb curry
1h
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Thai chicken wraps
40min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min