Dispositivos e acessórios
NZ mustard sauce
Preparação 5min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
milk (see Tips)250 g
-
egg1
-
white sugar30 g
-
plain flour15 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
malt vinegar40 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
364.7 mg
Proteína
2.8 g
Energia
287.1 kJ /
68.6 kcal
Gordura
2.3 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
9.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kiwi creations from New Zealand
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Lolly cake
4h 5min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Maple pecan ice cream
26h 30min
Romany creams
1h 15min
Walnut and coffee cream muffin
55min
Browned beef mince
20min
Brandy snaps
30min
Delicious lemon pudding
55min
Ginger slice
1h 35min
Melting moments with strawberry cream
45min
Lemonade scones
25min