Dispositivos e acessórios
NZ mustard sauce
Preparação 5min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
milk (see Tips)250 g
-
egg1
-
white sugar30 g
-
plain flour15 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
malt vinegar40 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
364.7 mg
Proteína
2.8 g
Energia
287.1 kJ /
68.6 kcal
Gordura
2.3 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
9.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kiwi creations from New Zealand
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Curried sausages
40min
Chloe's caramel fudge
24h 30min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Melting moments with lemon cream
45min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40min
Lemonade scones
25min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min