Dispositivos e acessórios
Caramelised red onion chutney
Preparação 10min
Total 24h
875 g
Ingredientes
-
olive oil25 g
-
red onion cut into wedges500 g
-
fresh long red chilli cut into strips½ - 1
-
light brown sugar200 g
-
salt1 tsp
-
red wine vinegar200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 875 g
Sódio
2421 mg
Proteína
6.3 g
Energia
5156.8 kJ /
1232.5 kcal
Gordura
25.4 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
246.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Custard
10 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
Lemon curd
20 Min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Quince paste
4 Std. 10 Min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 Std. 5 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 Min
Tomato and Chilli Jam
1 Std. 15 Min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.
Classic christmas fruit mince
1 Std. 10 Min