Dispositivos e acessórios
Gluten free pizza dough
Preparação 30min
Total 2h
16 slices
Ingredientes
Dough
-
psyllium husk15 g
-
warm water280 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
apple cider vinegar15 g
-
gluten free plain white flour (see Tips)250 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
white rice flour70 g
-
extra virgin olive oil to grease
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
126.8 mg
Proteína
2 g
Energia
307.8 kJ /
73.6 kcal
Gordura
0.6 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
16.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Manifesto
202 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Nourish
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Versatile smooth soup
45 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Orange sponge cake
1 godz.
Macadamia chocolate cookies
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 godz. 20 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Muffin pan chorizo frittatas
30 min
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min