Dispositivos e acessórios
Umami Paste
Preparação 5min
Total 5min
17 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces85 g
-
shiitake mushrooms, dried20 g
-
nori sheets broken into pieces2
-
soy sauce, light½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
extra virgin olive oil155 g
-
garlic powder1 tsp
-
1 tsp miso paste, red (see Tip)miso paste red (see Tip)1 tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
-
extra virgin olive oil to cover
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
88.4 mg
Proteína
2 g
Energia
438.6 kJ /
104.8 kcal
Gordura
10.4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2.2 g
Hidratos de carbono
1.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15min
Kimchi risotto
25min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Christmas Spice Mix
5min
Stracciatella Drinking Yoghurt
12h
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Maple-Buttered Rum Cider
20min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Honey ice cream
17h 45min