Dispositivos e acessórios
Steamed bánh mì burgers with pickled carrots
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
1 fresh red chilli, deseeded, cut in piecesfresh bird's eye chilli deseeded, cut in pieces1
-
boneless pork meat sinew free, cold, cut in pieces (3 cm)500 g
-
fish sauce10 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water770 g
-
sugar2 pinches
-
dried yeast1 tsp
-
Italian flour type 00 (see tip)250 g
-
oil plus extra for frying and greasing15 g
-
carrots200 g
-
daikon radish150 g
-
fresh coriander leaves only, plus extra for serving3 sprigs
-
rice vinegar30 g
-
sugar1 tsp
-
mayonnaise4 tbsp
-
sriracha sauce1 - 2 tbsp
-
pâté, any type (opcional)100 g
-
cucumber cut in slices50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1413.4 mg
Proteína
28.9 g
Energia
3071.5 kJ /
734.1 kcal
Gordura
43.7 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
11.8 g
Hidratos de carbono
57.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Mediterranean octopus salad
40min
Salted Egg Yolk Custard Buns
Nenhuma avaliação
Indonesian white spice paste
35min
Chilli Oil
1h 25min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35min
Everything Bagel Seasoning
5min
Mini pizzas
1h 30min
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
10min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Dairy-free Mocha Ice Cream
8h 5min
Honey soy tofu with steamed rice
40min