Dispositivos e acessórios
Vegetable Stock Paste (Vegan)
Preparação 10min
Total 40min
800 g
Ingredientes
-
celery stalks trimmed, cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces250 g
-
100 g Spanish onions, cut into piecesyellow onions cut into pieces100 g
-
tomatoes cut into halves100 g
-
zucchini cut into pieces100 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
fresh sage leaves only (about 4-5 large leaves)1 - 2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh parsley leaves and stems, cut into pieces4 - 5 sprigs
-
coarse sea salt130 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 20 g
Sódio
1268.9 mg
Proteína
0.3 g
Energia
44.5 kJ /
10.6 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Chicken Curry (Filipino Style)
35min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Nenhuma avaliação
Date and Nut Balls
20min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
U.S. Digital Flipbook #1
1h 35min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Pea and mint soup
20min
Chicken Afritada
30min