Dispositivos e acessórios
Vegetable Stock Paste (Vegan)
Preparação 10min
Total 40min
800 g
Ingredientes
-
celery stalks trimmed, cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces250 g
-
100 g Spanish onions, cut into piecesyellow onions cut into pieces100 g
-
tomatoes cut into halves100 g
-
zucchini cut into pieces100 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
fresh sage leaves only (about 4-5 large leaves)1 - 2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh parsley leaves and stems, cut into pieces4 - 5 sprigs
-
coarse sea salt130 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 20 g
Sódio
1268.9 mg
Proteína
0.3 g
Energia
44.5 kJ /
10.6 kcal
Gordura
0.4 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Buffalo Cauliflower Bites
Nenhuma avaliação
Rice Cooker Brown Rice Salad
Nenhuma avaliação
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Nenhuma avaliação
Browned beef mince
20min
Spicy Zucchini Noodles
10min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Mushroom Stock Paste
1h 35min
Eggplant Stacks
1h 35min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min
Cultured Butter
12h 15min
Gluten free focaccia bread
1h
Mushroom Risotto (TM6)
40min