
Dispositivos e acessórios
Vegetable Stock Paste (Vegan)
Preparação 10min
Total 40min
800 g
Ingredientes
-
celery stalks trimmed, cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces250 g
-
yellow onions cut into pieces100 g
-
tomatoes cut into halves100 g
-
zucchini cut into pieces100 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
fresh sage leaves only (about 4-5 large leaves)1 - 2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh parsley leaves and stems, cut into pieces4 - 5 sprigs
-
coarse sea salt130 g
-
dry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Nutrição por 20 g
Energia
10.6 kcal /
44.5 kJ
Proteína
0.3 g
Gordura
0.4 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.1 g
Sódio
1268.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

TM Basics - Stocks & Pastes
6 Receitas
Canadá
Canadá