Dispositivos e acessórios
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Preparação 30min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)400 - 450 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 10 g2 tbsp
-
water to cover
-
onion80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
harissa paste½ - 1 teaspoon
-
eggs4
-
dried chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
419 mg
Proteína
10.5 g
Energia
1027.5 kJ /
245.6 kcal
Gordura
14.9 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
17.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (using modes)
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pina colada mocktail
5min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Creamy pistachio pasta
40min
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Spicy Zucchini Noodles
10min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Yellow chicken curry with rice
1h
Tequila kiwi smash
5min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10min