Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl

Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl

4.4 8 avaliações
Preparação 15min
Total 35min
4 portions

Ingredientes

Lemon Sauce
  • garlic cloves
    4
  • fresh chillies to taste, and deseeded, if preferred
    1 - 2
  • salt plus extra to season, to taste
    2 pinches
  • ground black pepper plus extra to season, to taste
    2 pinches
  • lemon peel thin peel only, no white pith (5 x 1½ cm/2 x ½ in. ea.)
    4 pieces
  • extra virgin olive oil divided
    85 g
  • lemon juice to taste (1-2 lemons)
    60 g
  • pickled capers drained
    3 tbsp
Pasta
  • water
    1135 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • dried pasta e.g. spaghetti, linguine, fusilli
    450 g
  • salmon, smoked hot flaked (see Tip)
    155 g
  • salt to season, to taste
  • ground black pepper to season, to taste
  • flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped
    3 - 4 sprigs

Nutrição por 1 portion

Energia 679.1 kcal / 2841.2 kJ
Proteína 22.5 g
Gordura 25.8 g
Hidratos de carbono 88.3 g
Fibra 4.4 g
Gordura saturada 4.2 g
Sódio 506.9 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...