
Dispositivos e acessórios
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Lemon Sauce
-
garlic cloves4
-
fresh chillies to taste, and deseeded, if preferred1 - 2
-
salt plus extra to season, to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season, to taste2 pinches
-
lemon peel thin peel only, no white pith (5 x 1½ cm/2 x ½ in. ea.)4 pieces
-
extra virgin olive oil divided85 g
-
lemon juice to taste (1-2 lemons)60 g
-
pickled capers drained3 tbsp
Pasta
-
water1135 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
dried pasta e.g. spaghetti, linguine, fusilli450 g
-
salmon, smoked hot flaked (see Tip)155 g
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
-
flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
Nutrição por 1 portion
Energia
679.1 kcal /
2841.2 kJ
Proteína
22.5 g
Gordura
25.8 g
Hidratos de carbono
88.3 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
4.2 g
Sódio
506.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
9 Receitas
Canadá
Canadá