Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Herbal Chicken
Preparação 10min
Total 4h 15min
2 portions
Ingredientes
-
whole chicken legs deboned (approx. 2 whole chicken legs)500 g
-
salt10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften10 g
-
honey10 g
-
fresh ginger slices4
-
Chinese red dates pitted8
-
Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water plus extra to submerge bag1200 g
-
lemon juice10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
49 g
Energia
1686 kJ /
403 kcal
Gordura
11 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Chicken Dinners
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Shallot Oil
25min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Salted Fish Pork Belly
30min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Chai Buey
1h 45min