Dispositivos e acessórios
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
Preparação 10min
Total 30min
3 portions
Ingredientes
-
eggplant, medium-sized cubed (½ in.)200 g
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
extra virgin olive oil divided45 g
-
oregano, dried1 tbsp
-
100 g leekonion100 g
-
garlic cloves2
-
ginger, fresh peeled, sliced thinly2 tsp
-
chicken breast fillet, skin on or skinless cut into strips (½ in.)255 g
-
turmeric, dried, ground¼ - ½ tsp
-
garam masala1 tsp
-
cayenne pepper, dried, flake¼ tsp
-
wheat flour1 tbsp
-
tomato purée (concentrate)15 - 30 g
-
vegetable broth (see Tip)200 g
-
chickpea, canned drained395 g
-
plain yogurt high protein140 g
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
cilantro, fresh roughly chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
952.5 mg
Proteína
32.1 g
Energia
2133.9 kJ /
510 kcal
Gordura
22.3 g
Fibra
12.2 g
Gordura saturada
4.1 g
Hidratos de carbono
46.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous 50+ CA
5 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Versatile smooth soup
45min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Honey Mustard Salmon en Papillote
40min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1h
Mediterranean Chicken
35min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Chicken Curry (Filipino Style)
35min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
Indian Butter Chicken
1h
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50min