Dispositivos e acessórios
Sous-vide lax
Preparação 15min
Total 1h 40min
2 portioner
Ingredientes
-
färska laxfiléer med skinn & utan ben (ca 135 g vardera)2
-
havssalt
-
färsk persilja2 kvistar
-
2 kvistar färsk timjanfärsk dill2 kvistar
-
bitar citronskal2
-
olivolja2 matskedar
-
vatten1800 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
248 mg
Proteína
28 g
Energia
1689 kJ /
407 kcal
Gordura
33 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Grundkokboken
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Laxburgare med parmesanzucchini
Nenhuma avaliação
Torsk i tomatsås
1h
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Nenhuma avaliação
Curry laksa
Nenhuma avaliação
Fisktacos med japansk majonnäs
Nenhuma avaliação
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Nenhuma avaliação
Avokado med ägg och laxtartar
Nenhuma avaliação
Tonfiskpasta
35min