Dispositivos e acessórios
Fisktacos med coleslaw
Preparação 20min
Total 25min
2 portioner
Ingredientes
Coleslaw
-
rödlök (valfritt)20 g
-
rödkål40 g
-
huvudkål40 g
-
morot i bitar1
-
äpple (valfri sort) i halvor½
-
färsk persilja endast blad2 kvistar
-
havssalt efter smak
-
malen svartpeppar efter smak
-
cidervinäger1 msk
-
naturell yoghurt (se tips)1 msk
-
dijonsenap1 tsk
Fisk
-
vit fiskfilé i 4 cm strimlor400 g
-
kokosolja till stekning2 msk
-
smulblandning (se tips)3 msk
Bygg dina tacos
-
små gemsallader eller isbergssalladsblad4 - 6
-
avokado tärnad½
-
körsbärstomat skivad10
-
färsk koriander endast blad4 kvistar
-
havssalt efter smak
-
malen svartpeppar efter smak
-
naturell yoghurt (se tips)2 msk
-
citron till servering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
927.3 mg
Proteína
50.4 g
Energia
2883 kJ /
686.4 kcal
Gordura
43.7 g
Fibra
15 g
Gordura saturada
20 g
Hidratos de carbono
17.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Vardag
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Laxburgare med parmesanzucchini
Nenhuma avaliação
Torsk i tomatsås
1h
Asiatisk ångad laxsida
Nenhuma avaliação
Curry laksa
Nenhuma avaliação
Fisktacos med japansk majonnäs
Nenhuma avaliação
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Nenhuma avaliação
Avokado med ägg och laxtartar
Nenhuma avaliação
Sous-vide lax
Nenhuma avaliação
Tonfiskpasta
35min