Dispositivos e acessórios
Fisktacos med japansk majonnäs
Preparação 25min
Total 1h 30min
4 portioner
Ingredientes
Japansk majonnäs
-
druvkärnolja250 g
-
äggulor2
-
cidervinäger2 tsk
-
risvinäger2 tsk
-
salt½ tsk
-
wasabipasta¼ tsk
Fisktacos
-
vitlöksklyftor2
-
färsk ingefära skalad och skuren i halvor3 cm
-
färsk dill bara blad5 kvistar
-
fisksås1 tsk
-
torkad malen gurkmeja1 tsk
-
torkade chiliflakes1 nypa
-
filé av vit fisk i bitar 7-8 cm (se tips)500 - 600 g
-
risvinäger60 g
-
socker40 g
-
vatten + extra 1 msk500 g
-
morötter i tunna strimlor2
-
vårlökar i tunna skivor2 - 4
-
rädisor i tunna strimlor4
-
tortillas (små)8
-
färsk koriander bara blad
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
821.9 mg
Proteína
39.8 g
Energia
2165.3 kJ /
515.5 kcal
Gordura
29.4 g
Fibra
12.1 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
18.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ät nyttigt
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Laxburgare med parmesanzucchini
Nenhuma avaliação
Torsk i tomatsås
1h
Fisktacos med coleslaw
25min
Asiatisk ångad laxsida
Nenhuma avaliação
Curry laksa
Nenhuma avaliação
Poké bowl med tonfisk
1h
Krämig svamprisotto med räkor
1h
Thaisallad med jordnötsdressing
30min
Räkor i chili och vitlök
Nenhuma avaliação
Avokado med ägg och laxtartar
Nenhuma avaliação
Sous-vide lax
Nenhuma avaliação
Tonfiskpasta
35min