Dispositivos e acessórios
Low Carb Stuffed Acorn Squash
Preparação 20min
Total 1h 20min
2 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese in pieces45 g
-
fresh parsley leaves plus extra to garnish or 15 g celery leaves, plus extra to garnish15 g
Acorn Squash
-
acorn squash1
-
unsalted butter, melted, to rubavocado oil to rub
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Filling
-
cauliflower florets small stems removed115 g
-
yellow onion cut into pieces60 g
-
celery cut into pieces (2.5 cm/1 in.)30 g
-
15 g pecan nut halves, rawwalnut halves, shelled15 g
-
avocado oil30 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
cremini mushrooms fresh, destemmed and quartered140 g
-
dried cranberries (opcional) unsweetened30 g
-
tamari sauce1 ½ tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
water1135 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
923.8 mg
Proteína
15.9 g
Energia
1909.6 kJ /
456.4 kcal
Gordura
26.4 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
47.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low Carb Thanksgiving
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Pasta Primavera
35min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Potato Curry Soup
35min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Carrot Top Pesto
5min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Tuscan White Bean Stew
1h
Steel Cut Oats
35min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20min