Dispositivos e acessórios
Pear and ginger paste
Preparação 10min
Total 26h 25min
800 g
Ingredientes
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 800 g
Sódio
19.8 mg
Proteína
3.9 g
Energia
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Gordura
1.1 g
Fibra
23.8 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
624 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Melting moments with passionfruit cream
45 Min
Roasted peach ice-cream
25 Std. 20 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Maple pecan ice cream
26 Std. 30 Min
Lemon curd
20 Min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 Std. 30 Min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Fruity dream
10 Min