Dispositivos e acessórios
Piccalilli
Preparação 20min
Total 720h 35min
835 g
Ingredientes
-
mixed vegetables cut into pieces (2 cm)450 g
-
sea salt plus 1 teaspoon extra2 tbsp
-
sunflower oil30 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
mustard powder1 tbsp
-
cornflour (see Tips)1 tbsp
-
apple cider vinegar plus 2 tablespoons extra220 g
-
raw sugar150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 835 g
Sódio
14192.3 mg
Proteína
16.9 g
Energia
5277.4 kJ /
1261.3 kcal
Gordura
36.7 g
Fibra
19 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
213.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Citrus marmalade
2h 20min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2h 50min
Blueberry jam
35min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Custard
10min
Quince paste
4h 10min
Cornish pasties
2h
Wholemeal crumpets
1h 40min
Lemonade scones
25min
Burnt orange marmalade
14h 20min
Traditional Christmas cake
3h 15min