Dispositivos e acessórios
Piccalilli
Preparação 20min
Total 720h 35min
835 g
Ingredientes
-
mixed vegetables cut into pieces (2 cm)450 g
-
sea salt plus 1 teaspoon extra2 tbsp
-
sunflower oil30 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
mustard powder1 tbsp
-
cornflour (see Tips)1 tbsp
-
apple cider vinegar plus 2 tablespoons extra220 g
-
raw sugar150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 835 g
Sódio
14192.3 mg
Proteína
16.9 g
Energia
5277.4 kJ /
1261.3 kcal
Gordura
36.7 g
Fibra
19 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
213.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Quick beetroot relish
40min
Traditional sausage rolls
50min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1h 15min
Lemonade scones
25min
Chicken and port pâté
1h 30min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2h 15min
Citrus marmalade
2h 20min
Cauliflower gratin
1h
Custard
10min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min