Dispositivos e acessórios
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
Preparação 20min
Total 2h 10min
4 portions
Ingredientes
Nut crumble
-
pecans20 g
-
walnuts10 g
-
shredded coconut20 g
-
rolled oats20 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
honey1 tbsp
Honey poached pears
-
pears (approx. 200 g each), peeled4
-
water1000 g
-
cinnamon quill1
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
vanilla bean seeds scraped, seeds and pod reserved1
-
honey50 g
-
salt¼ tsp
Chocolate sauce
-
dark chocolate (70% cocoa)100 g
-
full cream milk50 g
-
honey1 tbsp
-
fresh mint leaves for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
170 mg
Proteína
4.4 g
Energia
1562 kJ /
371.8 kcal
Gordura
20.3 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
10.1 g
Hidratos de carbono
43.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low(er) GI
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Plum sauce
55min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Brandy butter
10min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Chocolate mousse
3h 20min
Apple sauce
20min
Cauliflower gratin
1h
Whipped cream
15min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Cauliflower soup with bacon dust
35min