Versões compatíveis
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Nut crumble
- 20 g pecans
- 10 g walnuts
- 20 g shredded coconut
- 20 g rolled oats
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tbsp honey
Honey poached pears
- 4 pears (approx. 200 g each), peeled
- 1000 g water
- 1 cinnamon quill
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 vanilla bean, seeds scraped, seeds and pod reserved
- 50 g honey
- ¼ tsp salt
Chocolate sauce
- 100 g dark chocolate (70% cocoa)
- 50 g full cream milk
- 1 tbsp honey
- fresh mint leaves, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1562 kJ / 371.8 kcal
- Proteína
- 4.4 g
- Hidratos de carbono
- 43.6 g
- Gordura
- 20.3 g
- Gordura saturada
- 10.1 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sódio
- 170 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Plum and cherry paste
5h 15 min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Mint sauce
5 Min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Apple sauce
20min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Basil pesto
10 Min