Dispositivos e acessórios
Leek, chilli and chorizo sauce
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves peeled2
-
leek trimmed, white part only, well washed and cut into pieces (3 cm) - green part reserved1
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, and cut into halves1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata500 g
-
water50 g
-
chorizo sausage (approx. 220 g), cut into thin slices1
-
fresh basil leaves torn2 sprigs
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
cooked gnocchi to serve (see Tips)600 g
-
Parmesan grated, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
347.3 mg
Proteína
9.1 g
Energia
1228.3 kJ /
293.6 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
43.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quick and easy pork noodles
20min
JJ's 2-step chicken curry
45min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Lamb sausage ragu
30min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Filo chicken pie
45min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Tex-Mex chicken casserole
45min
Crispy sticky sesame chicken
45min