
Dispositivos e acessórios
Stufato di lenticchie
Preparação 5min
Total 1h
4 porzioni
Ingredientes
-
120 g di cipolla a pezzi
-
150 g di patata pelata e a pezzi
-
60 g di gambo di sedano a pezzi
-
35 g di olio extravergine di oliva
-
250 g di lenticchie secche
-
750 g di acqua
-
2 dadi per brodo vegetale
Nutrição por 1 porzione
Energia
316 kcal /
1321 kJ
Proteína
16.4 g
Gordura
10.7 g
Hidratos de carbono
41 g
Fibra
9.8 g
Gordura saturada
1.3 g
Sódio
35.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Voi...Noi...Bimby® - Marzo 2024
34 Receitas
Itália
Itália