Dispositivos e acessórios
Welsh Cakes
Preparação 35min
Total 35min
20 pieces
Ingredientes
-
plain flour plus extra for dusting225 g
-
baking powder½ tsp
-
unsalted butter diced50 g
-
lard diced, plus 1 Tbsp for frying50 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground allspice3 pinches
-
caster sugar plus extra for sprinkling85 g
-
currants50 g
-
medium egg1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Energia
115.3 kcal /
482.3 kJ
Proteína
1.6 g
Gordura
5.6 g
Hidratos de carbono
14.9 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
2.6 g
Sódio
14.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hot Cross Scones
30min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Cheese Sauce
15min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2h 5min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25min
Guinness® Bread
1h 45min
Cherry Bakewell Oat Bars
1h 10min
White Bread
3h
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min
Classic Flapjack
55min
Cheesy Triangle Scones
25min